Forholdet netværk

Hvad er forholdet netværk?

Forholdet netværk er simpelthen kunsten at møde mennesker og nyder godt af disse relationer. Ofte gavn af disse forhold er at indhente oplysninger og fører til yderligere vokse din virksomhed. Enhver succesfuldt forhold, uanset om en personlig eller en forretningsforbindelse, er unikke for hvert par af enkeltpersoner, og det udvikler sig over tid. Effektiv forholdet netværk er om at opbygge relationerne og opretholde lang varige forbindelser med andre fagfolk.

Internettet er et fremragende redskab til netværk. Relationer kan udvikle sig i nyhedsgrupper, fora, og via e-mail. Selv om intet slår virkelig god gammeldags face-to-face netværk til at starte processen med at opbygge en relation og tillid, hvilket er grunden til industri konferencer kan være så vigtigt.

Ikke alle kontakter vil være nyttigt eller værd at forfølge. Der vil være kundeemner, der ikke giver meget information. Brug din fornuft om oplysninger og forholdet er værd at bruge mere tid på.

Forholdet netværk åbner nye døre, ofte it’s “hvem du ved ikke nødvendigvis hvad du kender”.

Tip til at opbygge netværk relationer:

Ægte bistand til andre.

Være fordomsfri.

Husk personlige detaljer.

Respektere kulturelle forskelle.

Forskning mennesker og virksomheder. Ved deres mål og interesser.

Gengælde.

Introduktioner.

Hvor hen til netværk:

Så mange mennesker bærer flere hatte; alle og enhver kunne muligvis være en networking muligheder. Men ligesom målrettede søgemaskine trafik, mere målrettet netværk jo højere chance for succes. ‘Målrettede’ netværk tilbyder det største potentiale.

Brancheforeninger eller industri specifik organisation.

Messer.

Venner.

Skoler.

Fokuseret nyhedsgrupper og emne specifikke fora.

Kunder.

Leverandører.

Brugergrupper.

Konstant forfine og dyrke dit netværk af relationer, som de er værdifuld og skal dyrke. Hvis du bliver opfattet som en person vil der kun forsøger at få noget netværket sandsynligvis ikke stige. Netværk handler om opbygning af relationer og gensidig interaktion gavn for begge parter. Udveksle oplysninger og hjælpe andre vokse deres virksomheder.

I mange måder forholdet networking og partnering overlapning, og på nogle lejlighed forholdet vil netværk føre til synergistiske partnering.

Partnering

Partnering er en attraktiv fleksibel måde for virksomhederne at udvikle nye markeder og ekstra indtægter. Arbejder sammen, kan partnere kombinere styrker i kritiske områder. Ofte giver en større velkendte leverandør små kreditorer med troværdighed, mens mindre leverandøren bidrager bestemt branchekendskab ukendt til den større leverandør. Synergistisk relationer kommer i alle former og størrelser, men den bedste relationer og partnerskaber er dem, der gavner alle. Partnering er en god måde at tappe relaterede kundebaser. Ofte partnerne supplerer hinanden på en sådan måde, at de kan levere en samlet løsning, der hverken partner kunne levere alene.

Forventninger

For at et forhold til at arbejde skal du have en klar forståelse af både dine virksomheder og produkt(er) styrker og svagheder. Ved at være opmærksom på eventuelle mangler, vil du finde partnere med styrker inden for dine svagheder.

Vide, hvad du har at tilbyde.

Ved, hvad du leder efter.

Spild ikke din og din eventuelle partner tid.

Forskellige relationer/partnerskab der virker:

Produkt bundling.

Nyhedsbrev udvekslinger.

Integrationer.

Link udveksling.

Teknologi eller viden udveksling.

Andel af indtægterne.

Ad exchange.

Win/Win

Kun når hver partner er succesfuld kan partnerskabet, selv hævder succes. Partnerskaber er virkelig en win-win. Udviklere, der mestrer kunsten af strategisk partnering og forholdet netværk, vil opnå langsigtet rentabilitet og succes.

Endelige Tips

Kvalificere kilder.

Ordsprog – du er der du hænge med.

Ikke alle forhold er en god en.

Vurdere potentielle partnere.

Gøre det personlige ved at tage sig tid til at sige tak.

Resultaterne er ikke altid umiddelbare.

Bære visitkort, overalt du går.

At være proaktiv og følgende op, kan du have et netværk af kontaktpersoner, som du vil kunne få adgang til hurtigt, når du har brug for dem. Enten ved mere traditionelle metoder, er som personligt eller over internettet, personlige netværk afgørende for at fremme din forretning. Forholdet netværk er give og tage, Sørg for at hjælpe andre i din søgen efter hjælp.

Copyright 2004 Sharon Housley

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.