Guide: Alt om kviklån

Det kan være svært at finde ud af hvad for et kviklån, der er det bedste. Der findes nemlig rigtig mange udbydere online, som du kan vælge mellem. Derfor får du her en guide til, hvordan du vælger det bedste kviklån. Helt generelt handler det om, at du får skabt et overblik, og du sætter dig ind i tingene.

Inden du kan tage en beslutning om, hvilket kviklån du skal vælge, er det vigtigt, at du ved, hvad et kviklån egentlig er. Ordene der beskriver, hvad et kviklån er, er lån penge straks udbetaling. Du kan med et kviklån låne et mindre beløb, hvor udbetalingstiden er hurtig og løbetiden er kort. Du skal ikke redegøre for, hvad pengene skal bruges til, og de fleste vil derfor blive godkendt til denne type lån.

Sådan vælger du det rigtige kviklån

For at finde det rigtige kviklån for dig er der flere ting, du kan gøre.

For det første kan du bruge en online sammenligningstjeneste. På den måde får du et hurtigt overblik, og alle din muligheder for lån bliver samlet. Du sparer en masse tid, og dermed kan du bruge mere tid på at udvælge det rigtige lån for dig.

For det andet bør du vurdere lånene ud fra forskellige parametre. Der er tre begreber, som er vigtige at kende til, når det handler om kviklån.

Rente:

Den siger noget om, hvor mange procentdele af det lånte beløb, du skal betale hver måned. Du skal dog være opmærksom på, at kviklån ofte har en høj rente.

Gebyr:

Det siger også noget om, hvad prisen for dit lån er. Der er nemlig ofte ekstra omkostninger forbundet med dit lån såsom stiftelsesomkostninger, faktureringsomkostninger, PBS-gebyr, indfrielsesgebyr og derfor er det vigtigt, at du læser alt med småt, så du ikke får dig dårlige overraskelser undervejs.

Årlige omkostninger i procent: Det fortæller dig, hvor meget dit lån kommer til at koste dig. Det er et tal, som du vil få gavn af at sammenligne med andre lån. Det tal viser altså, hvor meget lånet koster, fordi det inkluderer renter, gebyrer og alle andre omkostninger.