Hvordan kan den gennemsnitlige Person opbygge rigdom i fast ejendom?

Bøger på fast ejendom er en skilling et dusin — og mest fokus på at drage fordel af en andens ulykke. De beskriver ofte ophøjede metoder for at købe og sælge ejendomme ingen almindelig borger kan være vellykket bruger.
Fast ejendom professionel Dan Auito har fået nok af bøger, der spilder folks tid, penge og kræfter, og sap deres vilje til at tro på deres evner. Så har han skrevet “Magiske kugler i fast ejendom: din Guide til forståelse og brug af fast ejendom til din bedste fordel,” som afslører, hvor enhver kan leve et liv i velstand og sikkerhed. Det beskriver i detaljer en konkret plan om at finde, forhandle, kontrakt, købe, sælge, rehabilitere og flip egenskaber — såvel som håndtere lejere, skatter og håndværkere.
“Bogen giver strategier på hvordan til nul i på bestemt fast ejendom,” forklarede Auito, der har købt, solgt og lejede mange egenskaber i de sidste 14 år. “Det giver praktiske, overkommelige skridt for at opnå resultater – uden at betale provision eller administrationsgebyrer.”
Denne fornuft, entusiastiske guide fordriver myten om at investorerne har brug for ansatte og ledere til at arbejde på deres vegne. Det beskriver hvordan mentorer, vurderingsmænd, fast ejendom advokater, titel selskaber, långivere og en støttende gruppe af uddannede parterne til at oplyse, informere, vejlede og fremme. Auito sagde, at ved at læse om hvad der har virket for ham og ser, hvordan det har fungeret, enkeltpersoner kan spare enorme mængder af penge og frustration.
“Jeg ikke ønsker at spilde folks tid med filosofiske fortællinger om hvordan jeg eller en anden har lavet det i fast ejendom,” sagde Auito. “Jeg ønsker at give folk de reelle fakta, så de har en klar forståelse af, hvordan tingene gøres.”
Penge og økonomi spiller en afgørende rolle i fast ejendom og denne uvurderlig ressource giver indblik i de mange finansiering alternativer til rådighed. Forfatteren beskriver insider tricks af handelen for første gang køber strategier, langsigtet investeringsplanlægning, forhandling basics, udlån retningslinjer, networking principper og meget mere.
Der er endda en køreplan for beskæftiger sig med tilbageslag sammen med måde. Problemer, Auito forklarer, er kun midlertidig.
“Bare gå videre og træffe korrigerende foranstaltninger baseret på hvad der forårsagede fejlslagne. Handling kur frygt!” Han understreger.
Han opfordrer læserne til at tage tyren ved hornene og kæmper med problemet til det punkt, at det kan overvinde. Udholdenhed og vedholdenhed er nøglen.
Auito lover, at læserne vil være i stand til at sætte deres ejendomme mål og nå dem efter at have læst denne bog. “Jeg endda tilbyde en penge-tilbage-garanti,” sagde han. “Folk har absolut intet at tabe og alt at vinde.”
* Magiske kugler i fast ejendom * er tilgængelig online på: www.magicbullets.com/home.php & kan købes i boghandlere eller ved at sende 19,95 dollar (plus $4,95 forsendelse og ekspedition) til BookMasters Inc., 30 Amberwood Parkway, Ashland, OH 44805. Kalde kreditkortordrer til 1-800-247-6553; Fax 419-281-6883.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.