Investering i aktier og spillet af monopol

Til at begynde, kan du se på spille på aktiemarkedet, som om du spillede et spil af monopol. Det er rigtigt; for at spille er aktiemarkedet ‘spil’ ikke ulig monopol spillet. Der er konkrete sammenligninger og paralleller.
I monopol er der en Boardwalk, et Marvin haver, Utilities, jernbaner, osv. På aktiemarkedet har du den samme type af egenskaber (aktier), som i spillet af monopol. For eksempel, kan en Boardwalk være en GE; en jernbane, en CSX Corp; Duke Energy, et hjælpeprogram. Leje en spiller indsamler i monopol kunne sammenlignes med udbytte indsamlet af en aktionær i aktiemarkedet. Hvor meget leje indsamlet i monopol vil afhænge af den ejendom, der ejes, og hvor mange huse er ejet på ejendommen. I spillets aktiemarkedet vil dette udmønte sig i hvilket selskab er ejet og hvor mange aktier i hvert selskab ejes.
For at vinde spillet af monopol en spiller skal egne egenskaber (tre af samme farve) før du kan bygge huse og til sidst, en hotel at nå denne behagelig, ubekymret indkomst, at spilleren kender vil komme. (Spillet vindes ikke ved at sælge de egenskaber, du ejer din modstander, selv på det dobbelte af prisen betales.) Spillet er vundet ved at bygge huse på ejendomme ejet og indsamling, ubekymret leje.
Under denne tilgang i aktiemarkedet spil, du vil ikke vinde i aktiemarkedet ved at sælge dine aktier ejet, men ved at tilføje disse aktier ejet, så hver “leje” (udbytte indsamlet) ville være højere end den foregående “leje” indsamlet. Dette vil ske ved at holde at aktier ejet, og ved at have udbytte af hvert selskab ejet rullet tilbage til flere aktier hvert kvartal. (Dette ville sammenlignes med bygning huse på de egenskaber, du ejer i spillet af monopol.)
I Matador kunne tre egenskaber i samme farve oversætte i aktiemarkedet spil som at have tre egenskaber (ejer tre forskellige virksomheder), der betaler deres udbytte, en i januar, den 2nd i februar, og 3rd i marts. Dette ville give spilleren i spillets aktiemarkedet udbytte hver måned i året. For at støtte i worry-free “husleje” indsamlet, vil virksomheder ejet har en historie om at øge deres “leje” (udbytte) hvert år. At eje et hus på en ejendom i spillet af monopol kunne i forhold til at eje 100 aktier i aktiemarkedet ‘spil’. Et hotel ville oversætte til 500 aktier et selskab.
Der er modstandere i aktiemarkedet spil, ligesom der er i spil i monopol. En modstander i spillet af monopol er noget, der tager penge væk fra dig (Husk disse gebyrer, du nogle gange var nødt til at betale fra disse irriterende Community Chest kort?). I spillets aktiemarkedet er modstanderne også noget, der tager penge væk fra dig – afgifter, betaling med kreditkort, Kommissionen-gebyrer, hurtige biler, sprut, osv.
For at fjerne nogen af disse modstandere i aktiemarkedet vil spil støtte investoren i akkumulere flere aktier for endnu højere dividende indsamling “husleje”. Alle udbytter på kvalificerende udbytte betalende aktier er nu 85% skat gratis, at fjerne en skat modstander i aktiemarkedet spil. Og vidste du, at du kan fjerne en anden modstander – disse irriterende stock provisioner til børsmæglere? Alle aktier købt kan købes provision-fri, uden brug af en børsmægler.
Hvor mange penge vil du har brug for at begynde en aktiemarkedet investeringer spil, spillet som spillet af monopol?
Så lidt som 100 dollars kan investeres provision-fri i en virksomhed til at begynde at indsamle disse stigende kontant udbytte.
Flere uddrag fra bogen “The Stockopoly planlægger-investering for pensionering” finder du:
Du har tilladelse til denne artikel, enten elektronisk eller på tryk som forfatter bylines er inkluderet, med en levende link, og artiklen er ikke ændret på nogen måde (stavefejl udelukket). Anfør en høflighed e-mail at charles@thestockopolyplan.com fortæller hvor artiklen blev offentliggjort. (Ordoptælling 717)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.