Klæbemidler give ‘Søm Power’ uden søm

(ARA) – husejere finder at lim er uundværlige, når det kommer til gør det selv-projekter rundt om i hjemmet. Klæbemidler tilføje stabilitet og styrke til de fleste projekter og tilbyder en nem måde at lave projekter “stick.”
I virkeligheden, sige professionelle entreprenører ved hjælp af de rigtige lim kan forhindre en masse dyre vedligeholdelse ned linjen. Og en vis grad er ikke nødvendigt at vælge den rigtige lim. Alt det kræver er en hurtig tur til den lokale isenkræmmer og en kort introduktion til klæbestoffer midtergangen. De fleste klæbestoffer er selvforklarende, og emballagen giver detaljerede anvisninger på, hvad slags materialer limen virker med bedste.
Skaberne af negle Power tilbyder disse tips til at beslutte, hvilken lim vil opfylde dine behov:
Når du blive fortrolig med lim, vil du opdage, at der er klæbemidler til praktisk talt alle arbejdspladser rundt i hjemmet, fra grundlæggende hjem projekter og reparationer tunge konstruktion behov, som kan kræve en stærkere end træ, selve bond. Visse klæbemidler kan også bruges på vådt eller frosne tømmer.
For de “stærke som negle” projekter som opsættes drywall eller paneler, der er lim manipuleret til at eliminere søm popper og reducere sømning op til 50 procent og murer aalborg.
En balje surround lim kan give hurtig vedhæftning til at reducere udvidet og kompliceret afstivet. Selv om det giver et stærkt bånd, opløsningsmiddelfri selvklæbende beskadiger ikke plast-paneler, og fastholder modstandsdygtighed over for vand, varme og damp.
Der er også en vandfast lim specialdesignet til vinyl og gummi cove baser. Limen forhindrer vinyl i curling, holder materialet på plads.
Hvad med at spejl i soveværelset, der har været hælder mod væggen, da du flyttede ind? Der er en nem-at-bruge spejlet mastiks lim, klik her for at finde ud af mere der kan permanent montere et spejl til træ, gips eller malede overflader. Nu, er det ikke dejligt at få “fuld visning” i spejlet?
Der er ikke meget Nail magt lim ikke vil holde sig til. Hvis du ønsker at lære mere om slags lim, der kan hjælpe med din “stickiest” DIY hjem projekter, kan du besøge www.nailpower.com.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.