Køb og salg af Restaurant udstyr er lig med store penge

Hvis du ønsker for at gøre en masse penge i et felt, som de færreste tør at dykke ned i, så skal du kigge på køb og videresalg restaurant udstyr.

Du kan gå til lokale auktioner eller gemme closeouts og købe brugte restaurant udstyr for øre på dollar. Du kan finde elementer såsom Hobart mixere eller drik luft kølere og stjæle dem væk for et par hundrede bukke. Skal du omkring tusind at få en ordentlig start i erhvervslivet, men du kan kigge efter en investor at virkelig give dig business en enorm push. Når du har købt din første masse elementer fra din lokale auktion, så er det tid til at rense udstyr og test den derefter. En lille Knofedt vil gå en lang vej, og du kan øge værdien af dit produkt blot ved at tage den rene fedt ud af det. Derefter tilslutte varen og kontrollere for at se om det virker, hvis det gør du vil trække i dobbelt til tredobbelt, hvad du har betalt for, og hvis det ikke virker, så kan du bare sælge det brød, og stadig gøre et par bukke fra varen.

Det største problem med salg af restaurant udstyr er plads. Du skal flytte udstyr hurtigt nok, så du spilder ikke plads, og du profiterer selv med udgifterne til oplagring. Med det sagt kan du altid starte med din garage og arbejde op til en lagerenhed, og så når du er klar til de store drenge kan du købe et lagersted.

Hvis du søger at komme i gang med business skal du lære om de forskellige mærker, og du skal også lære alt, hvad du kan om ebay. EBay er den nemmeste måde at forgrene sig landsdækkende. Du skal også lære om fragt og sådan fragt en vare, og være sikker på at se dig koste. Du kan mange gange shop de forskellige fragtselskaber og finde en, der vil arbejde med dig på en rabat hvis du vil give dem en masse tilbagevenden forretning.

Jeg tror, dette er en af de største penge at gøre forretninger, som du kan starte med lav capitol, og opbygge. Jeg tror ikke på starter i hullet, så jeg ville starte med en auktion og bygge op fra der. Jeg har venner i denne branche, som jeg arbejder med og de kan gøre 25.000 i salg i et par dage på eBay. Det er vigtigt, at du forstår denne forretning er en masse hårdt arbejde. Men hvis du arbejder det korrekt du kan høste fordelene af succes.

Så hvis du leder efter en enorm afkast af dine penge, og noget imod ikke arbejder for det, så bør du tage interesse i restaurant udstyr. Husk købe brugt, fordi det er billigere og har en højere fortjenstmargen. EBay er din bedste ven i denne forretning, og jeg vil råde dig til at finde nogen, der gør dette allerede og se, om de vil vise dig rebet af virksomheden, og forsøge at få en hoppe start.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.