Sådan låner du penge online

Der kan være mange ting, man kan have brug for lidt ekstra penge til. Uanset om det er til bryllup, investering, fritidsinteresse, en rejse eller andet, kan du låne penge sikkert og hurtigt online. For at sikre høje sikkerhedsstandarder, skal du skrive under på lånansøgningen via NemID. Efter det er blevet gjort, får du snart pengene udleveret. Vi vil her vejlede dig gennem systemet.

Så mange penge kan du låne

Et forbrugslån kan være på hvad som helst mellem 1.000 og 500.000 kr. Det er dog ikke alle, der tilbyder lån i den lave ende. Nogle giver kun større lån på over 100.000 kr. Ofte specialiserer online låneudbydere sig i de mindre kviklån, som skal betales tilbage forholdsvist hurtigt, eller også sørger de for, at der sker en fornuftig afbetaling over flere år. Er du derimod ude efter et endnu større beløb, for eksempel til at købe et hus eller lejlighed, er det bedre at søge om realkreditlån eller boliglån. Ulempen her vil imidlertid være, at du ville skulle stille sikkerhed for lånet.

Få billige lån

Hvis du er ude efter et billigt lån, er det bedst at dedikere en god del tid til at undersøge, lige præcist hvor mange penge, du har behov for, og hvor hurtigt du kan betale dem tilbage. Jo hurtigere det kan blive gjort, jo billigere et lån kan du få. Låneselskaber online tilbyder oftest lavere renter og bedre lånevilkår end de fysiske banker, da de ikke har de samme gevaldige udgifter. I adskillige af de låneordninger, du ville kunne finde online, kan du selv afgøre raten på afbetalingen, løbetiden og giver mulighed for at have rentefrihed i en given periode.

Det skal der til for at ansøge om lån

Der kan være store forskelle på, hvilke krav der stilles. Den hyppigste er, at du skal være 20 år gammel. Nogle steder kan den imidlertid være op til 25 år eller ned til 18 år. Andre krav kan være, at du skal have fast arbejde, have et fast månedligt rådighedsbeløb og at du ikke befinder dig i RKI. Send ansøgningen afsted og lån penge sikkert og nemt.