Hvad er lydbog nu?

Siden lanceringen af de bedste lydbøger til iPod har det været et stykke tid. J.J. Simpson lydbøger var virkelig fantastiske. Den nye generation af digitale medieafspillere er begyndt at opnå de samme resultater. Apples meget roste iPhone og Google, sammen med deres Android mobile driftsplatforme, giver forbrugerne mulighed for at lytte til lydbøger fra hele verden lige på deres telefoner. Lydbøger kan downloades via et websted, og du kan lytte til dem direkte fra din mobiltelefon eller lomme. Disse downloads kan bruges, hvis du ikke ejer en iPhone eller ikke ønsker at have en anden enhed til underholdning.

Lydbøger er tilgængelige i næsten enhver genre, som du kan lide, og på ethvert sprog, du foretrækker. Amazon, Audible og iTunes er nogle af de største virksomheder, der tilbyder lydfiler. Du kan være sikker på, at lydbøger fortsat vil være populære med deres over 300 millioner downloads. Du kan finde de bedste lydbøger, der er tilgængelige nu i høj opløsning og i ældre formater.

Ny version af denne download-applikation giver brugerne mulighed for at downloade lydbøger fra deres smartphones eller iPods via en browser. Afspilningskontrolelementerne er placeret i nederste venstre hjørne af skærmen lige under menuen. Du finder en knap der for at give dig mulighed for at vælge, hvilken filtype du vil downloade. Det er vigtigt, at du husker ikke at lytte til lydbøger, når du er vågen. Dvaletimerkontroller kan dog bruges, så længe brugeren ikke sover eller slukker enheden, fortsætter slumretimeren med at tælle ned, indtil den når 0.

Der er et problem, som jeg mener, at denne ansøgning har, og som jeg finder meget vigtig. Denne app er ikke noget for dig, hvis din passion læser, og du vil være i stand til at lytte til dine yndlingsbøger fra dit eget hjem. Nogle forfatteres afspilningshastigheder er muligvis ikke så hurtige på grund af dårlig streamingkvalitet. Ikke alene er det langsommere, men nogle af dine foretrukne forfattere kan have til at læse deres bøger højt i længere tid.

Bogbrowseren giver ikke brugerne mulighed for at gennemse bøgerne på deres computere. Det tilbyder dog en “ure” mulighed i meddelelsescentret, der minder brugerne om behovet for at downloade nye lydbøger via lydbogreolen.dk. Funktionen “Ure” er muligvis ikke praktisk, da du bliver nødt til at minde dig selv nu og igen for at downloade de nyeste lydbøger. Dette er en ulempe, men det giver brugerne mulighed for at søge efter lydbøger i henhold til genrer eller af forfatter. Jeg fandt ud af, at applikationens indbyggede søgemuligheder tillod mig hurtigt at finde den nøjagtige ting, jeg ønskede.

Samlet set er dette program ganske god og relativt ny. Google Play Bøger er endnu ikke lanceret Lydbog Nu på iOS. Jeg ved ikke, hvor mange lydbøger denne applikation har solgt. Nogle brugere kan blive skuffede over, at de ikke kan få adgang til bogen online eller til at lytte i baggrunden. Ansøgningen kan være værd at prøve, hvis du er en fan af lydbøger og har en iPhone / iPad med en gratis lydbogslæser.