Beslutter at erklære sig konkurs eller ej

Hvis du har fundet dig selv over for alvorlige økonomiske problemer, overvejer du kan indgive konkursbegæring som en måde at tage sig af din gæld. Det er vigtigt at huske på, at processen med at indgive konkursbegæring ikke er let, og at det bør anvendes som en sidste udvej… efter alt, kan virkningerne af en konkurs indgivelsen tage flere år at passere helt.

Nedenfor finder du nogle oplysninger om, præcis hvilke konkurs er og hvad det ikke, og nogle alternativer til konkurs, for at hjælpe dig med at gøre den svære beslutning om, hvorvidt du skal erklære en konkurs.

Konkurs er

Konkurs er en juridisk arkivering, hvilket gør en officiel erklæring, at du er i stand til at tilbagebetale din udestående gæld og beder retssystem forbøn på dine vegne. Konkurslove varierer fra land til land, men de er ens i, at Domstolen vil generelt udpege en mægler til at oprette en tilbagebetaling tidsplan for nogle af din gæld og slette eller reducere andre.

Betalinger foretages generelt derefter til Domstolen, ofte i form af lønninger, der er tilbageholdt fra din løn eller paycheque, og fortsat gøres indtil den aftalte ved beløb er tilbagebetalt fuldt ud og konkurs er afladet.

Konkurs er ikke

I modsætning til hvad mange tror, ikke konkurs er et simpelt middel til at slette din gæld og starte forfra. Mens nogle gæld vil blive ødelagt af retten, vil mange af dem, som du påstår i du indgive stadig skal tilbagebetales… og retten vil sørge for, at de er tilbagebetalt pr. den tidsplan, der blev oprettet af mægleren. Der er også ekstra gebyrer, der skal betales ved indgivelse af en konkursbegæring… attorney’s gebyrer, sagsomkostninger og andre bøder, der er indført for at forhindre konkurs system bliver misbrugt.

Konkurs kan være ganske dyrt, og det kan være næsten umuligt (og i nogle tilfælde begrænset af loven) at få nogen form for kredit eller finansielle konto indtil godt efter konkursen er afsluttet… som kan tage op til syv år.

Søger alternativer til konkurs

En bred vifte af alternativer til konkurs findes, men de kan variere afhængigt af din placering og din økonomiske situation. Fælles konkurs alternativer omfatter gæld konsolidering lån, hvor en sum penge er lånt og brugt til at tilbagebetale ældre gæld, der er blevet overvældende (og forlader låntager med kun en enkelt månedlig betaling i modsætning til flere betalinger), eller kreditkort rådgivning, hvori en tredjepart agentur forhandler bosættelser med nogle af dine debitorer og hjælper dig med at oprette et budget for at betale, hvad du skylder.

Andre alternativer findes også, selvom du bør altid udvise forsigtighed, når de overvejer dem… Hvis nogen tjeneste hævder, at de straks kan reparere din kredit score eller betaling historie, du kan ikke kun være på udkig på et fupnummer, men også på aktiviteter, der kan få dig ind i juridiske problemer samt.

Hvornår konkurs er bedst

Konkurs eksisterer for at hjælpe de personer, der ikke har andre muligheder. Hvis du finder dig selv i en situation, hvor du kan finde noget alternativ og er på nippet til at miste alt, hvad du har, kan du overveje at se ind i en konkurs indgivelsen.

Konsultere en advokat i dit område og se hvilke råd kan de tilbyde dig, og lære, hvad dine muligheder kunne være at hjælpe med at beskytte nogle af din ejendom og tage sig af dine problemer en gang for alle.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.