Skat vurdering/bedømmelse: Hvordan ved jeg, hvad mit hjem er værd?

Hvis du befinder dig i hjem køber eller sælger marked, er det vigtigt at forstå forskellen mellem skatteværdien vurdering og bedømmelse. Koncentrere sig om værdien vurdering, fordi den bestemmer din prisforlangende.

Forståelse skatteansættelsen

Skatteansættelsen er en værktøj lokale regeringer brug til nøjagtig en ejendom skattesats på beboere. Den lokale regering bestemmer dit hjems værdi ved revurdering boliger i det område, du bor i med jævne mellemrum. Nogle områder revurdere hver 2-3 år. Men med dagens blomstrende ejendomsmarkedet, den nationale sammenslutning af Ejendomsselskabet skøn 60-70% af amerikanske skat vurderinger afspejler ikke den eskalerende markedsværdi på hjem salg. Dette er grunden til, at skatteansættelsen ikke er altid en nøjagtig sporvidde af sande hjem værd.

Skatteansættelsen tilbyder en generel idé om hjem værdi. Hvis du er nysgerrig om din skattekontor vurdering er at holde op med det lokale marked, ringe til din lokale ejendomsmægler board og lokale skattekontor vurdering. Spørg dem om den lokale påskønnelse værdi på boliger til at afgøre, om de er opdateret.

Fokus på værdien vurdering

Hjem sælgere bør fokusere på vurdering værdi, fordi et realkreditinstitut vil skrive et lån på hjem for dette beløb. Placering er den vigtigste faktor i vurderingen af en ejendom. En taksator vil se på tre boliger, der sælges under den forrige periode på tre måneder til at bestemme, hvad lignende ejendomme har solgt for i det samme kvarter. Hvis dit hjem er i et landdistrikt, eller hvis salg i dit område har været træg, taksator kan gå inden for en fem mile radius til at finde lignende boliger til sammenligning. Hvis der er hjem værdi inflation i området, vil taksator faktor dette. En god taksator vil kontakte den ejendomsmægler, som solgte hjemmene, han eller hun bruger som en sammenligning.

Hvad ser vurderingsmænd?

En vigtig tommelfingerregel af fast ejendom er: beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Vurderingsmænd er primært fokuseret på følgende for at bestemme hjem værd:

firkantede optagelser

stand og alder af hjemmet

beliggenhed

lotstørrelsen

Antal soveværelser

Antal badeværelser

total antal værelser

garage(s)

dæk

screenede porches

pejse

Sekundære forbedringer hjælpe en hjem sælge

Der er andre klokker og fløjter bedømmere kan faktor i, men deres indvirkning på hjem værdi er marginal. Selv om disse forbedringer hjælpe det hjem Sælg, de ikke påvirker vurderingen betydeligt.

Her er nogle eksempler:

keramiske fliser

trægulv

Crown molding

stol gelænder

speciale bordplader, kabinet

sprinkleranlæg

wainscoting

opgraderinger i lamper

opgraderinger i vandhaner, håndvaske, badekar og brusere

swimmingpool

Sælge dit hjem hurtigt

Forveksles ikke–opgraderinger er umagen værd, fordi de vil hjælpe med at sælge dit hjem hurtigt. For eksempel, vil iøjnefaldende landskabspleje lokke folk i at se derhjemme, fordi 80% af homebuyers beslutter, hvis de kan lide et hus når de først køre op til ejendommen.

Hvornår behøver jeg en vurdering?

Hjem sælgere kan ønsker at betale for en professionel vurdering, så de kender den sande værdi af deres hjem, men de skal ikke få en adgangsvurdering. Din ejendomsmægler vil afgøre en prisforlangende med dig. For at bestemme en fair og markedsmæssige pris for dit hjem, Forvent din ejendomsmægler til forskning sammenlignelige hjem salg på flere notering Services (MLS). Homebuyers kræves af långiveren til at få en adgangsvurdering, gjort, og de skal betale en gennemsnit i $300-500. Betaling skal ske på tidspunktet for vurderingen. Køberen har ikke ret til at vælge taksator–långiver gør dette. Lån officerer holde en godkendt liste over bedømmere på side.

Forskning på hjem værdi

Mens forsker på hjem værdi overveje dette: er kvarteret du bor i helt bygget ud, eller er du konkurrerer med nye boliger stadig bygges? Hvis du sætter dit hjem på markedet og vil gerne udføre nogle af din egen forskning, kan du gøre en af tre ting. Besøg courthouse i din county og se hvad har solgt i dit område, der svarer til dit hjem. Ringe til din lokale ejendomsmægler og bede om en komparativ markedsanalyse. Eller besøge åbent hus i dit nabolag, der svarer til dine egne, se hvad de sælger til. Alle disse aktiviteter er en god uddannelse for boligejere interesseret i at lære værdien af deres hjem før markedsføring det eller refinansiering.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.